Restorant

Ushqim Deti

Mund të shijoni shijen e ushqimit të detit të gatuar nga shefi i kuzhinës tonë me përvojë. 

"Ushqim i shijshëm, i vendosur ne krah të plazhit."

Ishte një përvojë e vërtetë e pabesueshme për mua. Cilësia e ushqimit përputhej vetëm me cilësinë e shërbimit që kam marrë. Do të doja ta mbaj aromën në gojën time për gjithnjë. Faleminderit që e bëtë mbrëmjen një mbrëmje të paharrueshme.
Sandra Files

Mëngjes i shijshëm

Mëngjes buffe sherbehet cdo dite tek prona

Ditëlindjet & Ngjarjet

Ju mund të rezervoni ngjarjen tuaj në restorant dhe ne do të bëjmë më të mirën për t'iu përshtatur kërkesës suaj