Rreth Nesh

Kjo është pjesa e preferuar e mysafirëve tanë në Sarandë, sipas vlerësimeve të pavarura.

Di më shumë për ne. . .

Restorant

Të ftuarit mund të shijojnë një pije në bar ose një vakt në restorant.

Një mëngjes kontinental është në dispozicion çdo mëngjes në strehim

Vendet rreth prones

Prona ofron një zonë të ulur ku mysafirët mund të shijojnë një meze të lehtë ose pije nga bar.

Vendndodhjet e korporatave

Stafi në hotel janë në dispozicion për të siguruar informacion në tavolinë para 24 orësh.
Porti i Sarandës është 400 m nga Oceanic Overview Suites, ndërsa Parku Kombëtar i Butrintit i mbrojtur nga UNESCO është 12 mi nga prona.

Dhomat

Në hotel të gjitha dhomat vijnë me një tarracë.
Dhomat përfshijnë një TV me ekran të sheshtë dhe dhomat e zgjedhura kanë një ballkon.
Të gjitha dhomat janë të pajisura me një zonë ku mund të uleni.

Prona Ofron

Parking Falas

Plazh Përpara

Internet Falas

Dhoma Familjare

Restorant

Dhome Jo-Duhanpirese

Bar