Oceanic Overview Suites

Një arratisje moderne në Sarandë

Rreth Prones

E vendosur në Sarandë, Oceanic Overview Suites ofron një zonë private plazhi me shezlong dhe cadra. Te ftuarit mund të shijojnë një pije në bar ose një vakt në restorant.

Gjeni dhomën tuaj ideale

Deluxe Queen Suite

Queen Room with Sea View

Deluxe Double Room with Balcony

Partnerët tanë